از گذشته تا آینده | خلاصه درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی

از گذشته تا آینده | خلاصه درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی

از گذشته تا آینده | خلاصه درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی

ما از موادغذایی مختلفی استفاده می کنیم که همه ی آن ها باید سالم باشند تا بیمار نشویم.

مواد غذایی که استفاده می کنیم باید به صورت خاصی نگه داری شوند تا خراب و فاسد نشوند.

نکته: ایران از جمله کشور هایی است که در آن از قدیم برای نگهداری مواد غذایی از سما استفاده می شده . نگهداری مواد غذایی به روش سنتی در مناطقی به طریق چال کردن در زیر خاک ویا قرار دادن در زیر زمین های خنک و دور از نور رایج بوده است .

در زمان های گذشته بعضی از مردم برای این که موادغذایی فاسد نشوند ، از راه های مختلفی آن ها را نگه داری

می کردند. این راه ها عبارتند از :

1- نگهداری به وسیله ی حرارت دادن

مانندشیر های پاکتی ویاجوشاندن شیر

2- نگهداری با استفاده از سرما

مانند استفاده از یخچال وفریزر

3-نگهداری با استفاده از خشک کردن

روش های سنتی: با استفاده از نور آفتاب،مثل:لواشک،برگه ی زرد آلو

روش های صنعتی: استفاده از دستگاه های مخصوص

انواع میوه وسبزی های خشک شده ی بسته بندی کارخانه ای

4-نگهداری با روش غلیظ کردن

کمپوت ها،مربا وآبمیوه های غلیظ شده

5-نگهداری با استفاده از مواد افزودنی

اضافه کردن نمک،سرکه،دودی کردن

6-نگهداری با روش کنسرو کردن

کنسروتن ماهی ،لوبیا و……

7-افزودن مواد نگهدارنده

مواد نگهدارنده،موادطبیعی یا مصنوعی هستندکه برای نگهداری غذاوکاهش فسادیا از دست رفتن کیفیت مواد غذایی استفاده می شوند.

نکته:استفاده از مواد نگهدارنده غیراز اضافه کردن نمک،شکر،سرکه به مواد غذایی می باشد.

8-متخصصان تغذیه استفاده از نگهدارنده ها را کمتر توصیه می کنندوپیشنهاد آن ها استفاده از مواد غذایی طبیعی وتازه می باشد.

خلاصه دروس و نکات مهم دروس ابتدایی با آخرین تغییرات کتاب درسی با رویکرد نوین آموزشی در وب سایت بهار علم

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید